Adresse:


 
 LBC-Consult

 

 

 Ulkærvej 37, Nr. Søby

 

 

 7840 - Højslev.

 

  Kontakt:

 

 

 Tlf.: 29 68 28 48


  (nyt telefonnummer)

 

 

 lars@lbc-consult.dk

 

 

 


                          Åbningstider:

 

 

Mandag & Onsdag:

 

 

Tirsdag & Torsdag:

 

 

 Fredag:

 

 

 Ingen - firmaet lukkede 31/12-2019

 

© Copyright  - LBC - Consult, - All Rights Reserved ®

Velkommen til en verden af levende billeder…….  (Jeg laver ikke længere film for kunder)

Jeg producere film til brug på Internettet - Ægte formidling siden 2004!

Levende billeder er fantastiske til at formidle mange og komplekse informationer på kort tid. Især når det drejer sig om formidling af budskaber, opbygning af troværdighed og identifikation er de levende billeder uovertrufne.

Jeg har siden 2002 produceret film til en lang række formål, og sætter en ære i at mine film skaber værdi og positiv opmærksomhed for mine kunder. Min mission er at producere originale og flotte film, der formidler positive budskaber på Internettet.

Jeg bruger derfor kun professionel kvalitets apparater i mit arbejde og Canon er mit foretrukne mærke. Dog bruger jeg f.eks. også Olympus til specialopgaver i smudsige omgivelser eller under vand og GoPro HERO 3 til action optagelser f.eks. skiløb, surfing m.m.

Jeg startede med foto i 1972 på et fotokursus ved militæret. Jeg har siden beskæftiget mig med Fotografering som hobby og på mit daværende arbejde ved politiet. Jeg tog således et fotokursus i teknisk afdeling på Politigården i København i 1976-77 og har på flere tjenestesteder fungeret som fotomand. I 1984 begyndte jeg ligeledes at filme, idet film mange gange kunne fastholde bevægelser og handlinger bedre end foto og på en mere fyldestgørende måde gengive hvad formidlingen gik ud på.

Jeg producerer fortrinsvis film i Midtjylland. Der kan dog aftales afvigelser i specielle tilfælde!

Hvis du er interesseret i at vide mere og høre om specifikke muligheder er du velkommen til at kontakte mig for at høre om det er noget jeg kan klare. Du er også velkommen til at sende en mail på: lars@lbc-consult.dk eller ringe på: 21 48 88 38, så kan vi tage en snak om dine film-ideer. Jeg har et netværk af gode folk og kan løse mange specialopgaver som f.eks. luft-billeder, til vands, animationer og sprogkyndige på mange sprog:

De bedste hilsner

 

Lars Bjarne Christensen,

LBC-Consult

Kan maksimeres i browseren!

På "tandhjulet" under fremviseren kan kvaliteten ændres til 1080 P - Fuld HD, ligesom der er lyd på filmen!

NB! Jeg laver ikke droneoptagelser for andre, men skal man bruge kvalitets droneoptagelser,  vil jeg anbefale Sune Abrahamsen, Skive (Se mere her: http://skyone.dk/ ).